Категорії: Блог

Найкращі країни для святкування Нового року

Чим ближче новорічні свята, тим актуальнішим стає питання, де ж їх провести. Звісно, зайнятися цим потрібно заздалегідь, адже чим більше зволікати – тим менше варіантів.

Новий рік – казковий час, ідеальна пора для нових вражень, радісних емоцій та містичних див. Але куди ж поїхати, щоб провести дійсно незабутній час?

 – Італія. Італійці люблять Новий рік і святкують його з розмахом, властивим південному темпераменту. Галасливі гуляння, фестивалі, концерти, вистави прямо посеред вулиць, гучні хлопавки і розкішні феєрверки в супроводі шампанського, яке ллється рікою. Рим, Венеція та інші міста приймають гостей в свої обійми. Погода переважно тепла, до +12, з рідкісними дощами.

 – Франція. Новий рік у Франції – дуже урочистий і барвистий. Париж та інші міста стають просто чарівними в зимові свята. Всюди – ілюмінація, прикраси, гірлянди, новорічні ярмарки та святкова метушня. Всі масово вибирають подарунки, користуючись різдвяними розпродажами. Нескінченні сувеніри та солодощі вискакують просто звідусіль. У вітринах – дивовижні лялькові вистави, а по вулицях – аромати глінтвейну і смажених каштанів. Кращі ярмарки – в кварталі Дефанс і на Єлисейських полях. Погода в кінці грудня в основному сира, до +5, сніг рідкісний.

Куди ще поїхати?

Для бажаючих відпочити «ближче» також знайдуться свої варіанти. Наприклад, незабутні новорічні свята можна провести в таких країнах:

 – Чехія. Сама по собі казкова, Чехія відмінно підходить саме для новорічних свят. На головній Староміській площі Праги встановлюють ялинку, прикрашену палаючими вогнями. Саме тут проходять основні святкування і заходи. Всюди – сувеніри, подарунки, традиційні частування, глінтвейн, пиво і гаряча кава. Погода в Чехії в основному приємно-зимова, близько 0 і до -5, хоча сніг є не завжди.

 – Польща. Схожий менталітет і традиції – і ось на новорічні свята в Польщі можна відчути себе, як вдома. Для любителів культурної програми це відмінна можливість нарешті оглянути визначні пам’ятки великих міст, прогулюючись вулицями в оточенні святкової мішури і атмосфери. А для любителів активного відпочинку гірськолижні курорти пропонують різні захоплюючі програми.

 – Словаччина. Місцеві гірськолижні курорти надають унікальну можливість відзначити Новий рік з усім комфортом, катаючись на лижах, сноубордах, відвідуючи клуби і танці, розслабляючись в термальних басейнах та оздоровчих спа-центрах.

Новий рік у теплих краях

Якщо хочеться тепла, комфорту і максимального релаксу – традиційно врятують пляжні курорти і теплі країни. Кому не хочеться змінити мороз і сніг на тепле море, сонце, басейни, аквапарки, а заодно забути про важкі зимові речі та куртки?

Новий рік в Єгипті – чим не свято? Що може бути краще, ніж зустріти Новий рік в купальнику під пальмою з улюбленим коктейлем і повним набором курортних розваг, навіть не згадуючи про роботу, холоди і вологість? Всі готелі пропонують насичену святкову програму з аніматорами та всілякими заходами, так що нудьгувати точно не доведеться. А крім подарунків можна привести додому ще й свіжу засмагу посеред зими.

Не маєте бажання та часу на планування відпочинку та пошук варіантів? Не чекайте, одразу звертайтеся до агенції “Везувій Тревел”!

Turiv More

Поділитися
Опубліковано
Turiv More

Останні статті

Албанія зі Львова – 520 євро

Чарівна Албанія чекає, Виїзд зі Львова Раннє бронювання 2024, 10 днів(8 днів на морі) зі…

1 тиждень назад

Прекрасна Барселона – 380 євро

Поїхали в автобусний тур до Іспанії : Прекрасна Барселона Виїзд зі Львова: 24 лютого -…

3 місяці назад

Хорватія, о.Хвар 415 євро

Хорватія автобусний тур зі Львова!!!Хорватія раннє бронювання та гарячі тури 2024!!! Можна приєднатись до туру…

3 місяці назад

Величний Рим, без нічних – 330Є/ос

Хто мріяв побувати в Римі, відчути його історію, помолитися у Ватикані? Погуляти вуличками Венеції та…

3 місяці назад

Розкішний Стамбул – 230 євро

Стамбул чудовий в будь яку пору року, прогулянки, екскурсії, шопінг, гастрономія, морепродукти, виїзди щосуботи через…

3 місяці назад

Скандинавія, Норвегія – 390 євро

Знайомимось з Норвегією, фьорди, Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля/Берген та ще багато цікавого...Раннє бронювання до Скандинавії…

4 місяці назад