Блог

Підбірка цікавих екскурсій в ОАЕ

Підбірка цікавих екскурсій в ОАЕ :

1. Екскурсія на Індійський океан
Цю незабутню подорож, яка триватиме майже цілий день, Ви зможете відвідати одне з наймальовничіших і красивих місць на Аравійському півострові. Побуваєте в еміраті Фуджейра, який на відміну від інших Арабських Еміратів, розташовується на самому березі Індійського океану (Оманська затока).
Ви насолодитеся незвичайними пейзажами гір Аль-Хаджар, відвідайте найдавнішу мечеть Аль Бідію (яку за переказами побудували в XVII столітті рибалки, що знайшли велику перлину), походіть по руїнах стародавнього форту. Під час екскурсії Ви побачите невеликі рибальські села, зелені оазиси, рясно плодоносять пальмові гаї, мінеральні джерела з кришталево чистою водою.

2. Гірське сафарі
Ця пригода подарує Вам унікальну можливість проїхатися на потужних джипах по воді, які представляють собою пересихаючі русла річок. Ви зможете насолодитися надзвичайно гарними водоспадами і захоплюючими краєвидами гір Хаджар.
Гірське сафарі буде цікаво всім любителям місцевої екзотики. Всім любителям екстремального відпочинку також рекомендується відправиться на гірське сафарі.
Попавши в гори, не можна упускати можливості викупатися в найчистіших гірських річках і водоймах, які оточені пальмами і очеретяними чагарниками.
Ви побуваєте в колоритному етнографічному музеї Хатта, де ознайомитесь з історією та минулим цієї території Еміратів.

3. Автобусно-водні тури
Прекрасная можливість зробити унікальну в своєму роді поїздку і по суші і по воді Дубайського затоки на автобусі-амфібії навколо наймальовничіших і красивих місць і головних визначних пам’яток Дубая.
В захоплюючій подорожі Вас буде супроводжувати професійний гід, також Вам запропонують на борту прохолодні напої. Завдяки Автобусно-водним турам Ви зможете поринути в яскраву і незабутню подорож, зможете помилуватися неповторною красою архітектури пам’яток по обидва боки бухти Dubai Creek. Головне – ніяких пробок і відмінний огляд на прибережні пам’ятки.

4. Поїздка в Мусандам
Вона залишить у Вас яскраві і незабутні враження. Ви зможете побачити величні й суворі гори Аль-Хаджар висотою до двох тисяч метрів, найкрасивіші місця на півострові Мусандам, чудовий підводний світ океану. Ви побуваєте в найпівнічнішій частині султанату Оман – в невеликому містечку Дібба на загадковому острові Мусандам.
Ви побачите колоритні рибальські села, затиснуті між горами і морем, зможете попірнати в красивій бухті з маскою і ластами. А якщо пощастить – зустрінете під час подорожі дивовижних дельфінів, черепах, барракуд, скатів або рифових акул.

5. Відвідування радонових цілющих джерел
Часто ця екскурсія входить до складу екскурсії по оазису Айн аль. Але якщо Вас Аль-Айн і його визначні пам’ятки зовсім не цікавлять, а Ви хочете побувати тільки на лікувальних джерелах, то слід подумати про те, щоб дістатися до них самостійно на машині. Тільки шлях обов’язково треба уточнювати у місцевих жителів, чи правильно Ви прямуєте.
В Арабських Еміратах знаходиться багато різних лікувальних мінеральних джерел. Одним з найбільш популярним вважається той, що знаходиться в околицях міста Дубай – це радонове джерело, яке сприяє виведенню багатьох шлаків з організму, профілактиці остеохондрозу і зниження холестерину в крові.

6. Глибоководна рибалка
Це одна з найбільш цікавих і захоплюючих розваг в Об’єднаних Арабських Еміратах, а також традиційне заняття місцевого населення. Ви можете вибрати зручний для Вас час для риболовлі – ранковий або вечірній. Ви зможете спробувати зловити рибу вагою до 50 кг і, звичайно ж, відобразити це на фотоапараті. За вашим бажанням професійний кухар приготує спійманий Улов для Вас.
В теплих водах затоки живе величезна кількість різноманітної риби. Наприклад, риба Хамур (морський окунь), що є делікатесом, вважається однією з найсмачніших риб в Еміратах і є в меню практично кожного арабського ресторану (риба в Еміратах за традицією готується виключно на вугіллі).

7. Нічне полювання на крабів
Це захоплююча і екзотична екскурсія для всіх, хто любить морські пригоди. Ви підете на човні на острівці близько мініатюрного емірату Ум Аль-Кувейн і там ви зможете самостійно пополювати, перевіривши свою спритність і здатність в такій нелегкій справі, як ловля крабів. Майстерності полювання на крабів за допомогою ліхтарів з потужним світлом і остроти Вас навчить досвідчений гід.
Після завершення полювання на крабів Ви повернетеся на берег, де Вас чекатиме прекрасно сервірований шведський стіл і барбекю, а спійманих крабів приготує професійний кухар. Також на території туристичного клубу Вас чекає незабутній відпочинок – до Ваших послуг басейн і джакузі, водяний батут, бар, де можна купити алкогольні та безалкогольні напої, та інші розваги.
Захоплююче нічне полювання на крабів при світлі ліхтарів проходить в дивовижному невеликому еміраті Умм Аль-Кувейн, який розташувався на мальовничому узбережжі Перської затоки, порізаному лагунами і затоками, між Еміратами Шарджа на заході і Рас аль Хайма – на сході.

8. Круїз на фламінгові острови
Екскурсія дасть Вам можливість здійснити незабутню морську прогулянку, познайомитися ближче з мешканцями мангрових островів – прекрасними рожевими фламінго, насолодитися приголомшливою красою пісків «хамра» і дивовижними пейзажами гір Аль-Хаджар – висохлими руслами річок, ледь помітними серед скелястих гір, які переходять в піщані дюни, що відблискують в казкові оазиси, які схожі на міражі.
Все це відбувається близько соленого озера Аль-Уасба. Еміратська держава дуже піклується про природу, на островах створюються заповідники для тварин і птахів у зв’язку з тим, що в останні десятиліття спостерігається будівельний бум. Посаджені кілька мільйонів пальм, створені ліси з місцевих дерев. Кілька мілководних ділянок Перської затоки вже покриті мангровими гаями, в які заселили птахів.

ReDaktor1508

Поділитися
Опубліковано
ReDaktor1508

Останні статті

Албанія зі Львова – 520 євро

Чарівна Албанія чекає, Виїзд зі Львова Раннє бронювання 2024, 10 днів(8 днів на морі) зі…

2 тижні назад

Прекрасна Барселона – 380 євро

Поїхали в автобусний тур до Іспанії : Прекрасна Барселона Виїзд зі Львова: 24 лютого -…

3 місяці назад

Хорватія, о.Хвар 415 євро

Хорватія автобусний тур зі Львова!!!Хорватія раннє бронювання та гарячі тури 2024!!! Можна приєднатись до туру…

3 місяці назад

Величний Рим, без нічних – 330Є/ос

Хто мріяв побувати в Римі, відчути його історію, помолитися у Ватикані? Погуляти вуличками Венеції та…

3 місяці назад

Розкішний Стамбул – 230 євро

Стамбул чудовий в будь яку пору року, прогулянки, екскурсії, шопінг, гастрономія, морепродукти, виїзди щосуботи через…

3 місяці назад

Скандинавія, Норвегія – 390 євро

Знайомимось з Норвегією, фьорди, Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля/Берген та ще багато цікавого...Раннє бронювання до Скандинавії…

4 місяці назад