м. Львів, пл. Петрушевича 3, офіс 237

(032) 242 6 979
(096) 133 0 333
Замовити Консультацію
3290 Туристів
відправлено в подорож
Меню
заявка на підбір туру
Ім'я
Email

Візи на популярні напрямки

Passport_money_visa_map_travel_-RYANAIR-COMPENSATION-RULING-580x386Любите подорожувати, пізнавати культуру різних країн, готові їхати на відпочинок хоч завтра? Будь – ласка! Але пам`ятайте, що для в`їзду у деякі країни потрібно зробити візу!

Турагенція «Везувій Тревел» радо допоможе Вам, як в підборі необхідного туру, так і в оформленні візи. Від Вас необхідні лише документи, всі турботи оформлення ми беремо на себе.

Отже, розглянемо перелік документів, які необхідні будуть для оформлення візи.

ЄГИПЕТ

Вартість візи – 25 $ ( оплата по прильоту )

  • Закордонний паспорт (термін дії паспорта не менше 6 місяців після завершення туру. Продовжені паспорти – не приймаються);

  • Міграційна карта (оформляється по прильоту в дану країну);

Дана віза дає право на одноразовий в’їзд в країну і безперервне перебування на території Єгипту 1 місяць. Для відвідування Єгипту діти до 18 років не оплачують візу, якщо вони вписані в паспорт батьків. Оплачується тільки одна віза на один паспорт.

ТУРЕЧЧИНА

Вартість візи – безкоштовно

  • Закордонний паспорт (термін дії паспорта не менше 6 місяців після завершення туру. Продовжені паспорти – не приймаються );

  • Міграційна карта (оформляється по прильоту в дану країну);

Термін перебування до 60 днів, за умови, що загальний термін перебування на території Турецької Республіки не перевищуватиме 90 днів протягом шести місяців з дати першого в’їзду.

БОЛГАРІЯ

Вартість візи : для дорослих – 35 €

для дітей до 18 років – безкоштовно

для пенсіонерів – безкоштовно (за наявності копії пенсійного

посвідчення)

для студентів до 21 року – безкоштовно (за наявності копії студентського

квитка).

1. Закордонний паспорт:

  • КОПІЯ першої сторінки ( термін дії не менше 3 місяців після закінчення поїздки);

  • наявність 2-х чистих сторінок з відмітками ВІЗА;

  • не приймаються: подовжені паспорти, паспорти з відмовами

2. Дві кольорові фотографії 3,5 х 4,5

  • (80% обличчя, білий фон) для дорослих і дітей незалежно від віку

3. Для дітей ( можуть бути вписаними в паспорт батьків до 18 років)

  • Копія свідоцтва про народження до 16 років;

  • Якщо дитина подорожує тільки з одним з батьків або з іншим супроводжуючим, необхідно надати копію дозволу на виїзд від батька / батьків.

  • Якщо дитина має лише одного батька (мати-одиночка), необхідно представити копію довідки з РАГСу (мати-одиночка) або копію судового рішення, в якому чітко вказано про позбавлення батьківських прав одного з батьків.

  • Коли один з батьків є іноземним громадянином (не українець) його згоду на поїздку дитини за кордон не потрібно.

4. Анкета туриста на отримання болгарської візи ( надається в тур фірмі)

5. Громадяни інших країн з видом на проживання в Україні, подають документи на візу особисто по запису на співбесіду з Консулом.

ОАЕ

Вартість візи – дорослий – 82 $

дитина вписана до батьків у паспорт – безкоштовно

  1. Візова анкета ( надається в тур агентстві );

  2. Закордонний паспорт;

  3. 2 кольорові фотокартки 3 x 4 (80% обличчя, білий фон) для дорослих і дітей

незалежно від віку;

4) Внутрішній паспорт;

ДОМІНІКАНА

Вартість візи – 10 $ ( по прильоту);

• Закордонний паспорт ( термін дії паспорта не менше 6 місяців після завершення туру. Продовжені паспорти – не приймаються );

• Міграційна карта ( оформляється по прильоту в дану країну);

ШРІ – ЛАНКА

Вартість візи – 35 $ по прильоту в дану країну;

30 $ електронна ( можна оформити в Україні до вильоту )

  • Закордонний паспорт ( термін дії паспорта не менше 6 місяців після завершення туру. Продовжені паспорти – не приймаються );

  • Продовжені паспорти громадян України дійсні для в’їзду на Шрі-Ланку

  • Міграційна карта заповнена англійською мовою (можна отримати в літаку або на кордоні)

  • Ваучер на туристичне обслуговування

  • Грошові кошти з розрахунку $ 25- $ 50 на день перебування в країні;

ТАЇЛАНД

Вартість візи – по прильоту безкоштовно ( до 15 днів перебування);

Якщо строк перебування більше 15 днів необхідно оформити візу з подачею в Києві :

  • Закордонний паспорт або проїзний документ дитини (дійсний не менше 6 місяців з дня закінчення поїздки).

  • Анкета для оформлення візи про прильоту.

  • 1 фото 4х6 (кольорове).

  • Заповнена міграційна карта. Її видають в літаку перед прильотом в Бангкок.

  • Туристичний ваучер.

  • Кишенькові гроші в розмірі 650 USD на людину Підготуйте купюри заздалегідь щоб бути готовими пред’явити їх на вимогу працівника міграційної служби.

  • Наявність документа (паперового або електронного авіаквитка, що підтверджує його виїзд з країни в межах 15 днів). Якщо, зворотний квиток буде відсутній, такий пасажир буде негайно депортований;

ЄВРОПА (країни Шенгенської зони)

Вартість візи – Дорослий – 60 євро;

Студентський, шкільний – 35 євро;

1. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ.

Підписаний заявником закордонний паспорт, має відповідати наступним вимогам:

– дійсний 4 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;

– містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, вписаної в паспорт одного з батьків/офіційних опікунів, паспорт повинен містити 2 додаткові вільні сторінки для її/його візи;

– у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно долучити до візової анкети (оригінали). Якщо попередні паспорти були здані або анульовані, необхідно надати внутрішній паспорт з відповідною відміткою або довідку з ОВІРу про його вилучення.

– продовжені паспорти до розгляду не приймаються.

– людина, яка змінила прізвище, повинна надати пакет документів на Нове прізвище . Якщо дівчина вийшла заміж і змінила прізвище, то закордонний паспорт на старе (дівоче) прізвище в роботу не приймається.

2. АНКЕТА.

Заповнюється наша анкета, на основі вказаних в ній даних заповнюється візова анкета, яку потрібно підписати.

3. 2 ФОТОГРАФІЇ.

Фотографії повинні відповідати наступним вимогам:

– Повинна бути актуальною (зробленою максимум 6 місяців тому), чіткою та контрастною. Зображення заявника повинно відповідати його теперішньому зовнішньому вигляду, без ретуші або іншого способу коректування. Чітко показувати обличчя (очі, брови, вуха, ніс, підборіддя з обох сторін), верхівку голови, верхню частину плечей, при фотографуванні необхідно дивитися прямо в об’єктив, вираз обличчя має бути нейтральним, рот закритий, волосся не повинно закривати частини обличчя.

– Повинна бути кольоровою та надрукованою на папері високої якості на білому фоні;

– Повинна бути розміром 3,5 х 4,5 см;

– Обличчя повинно становити 80% фотографії;

– Обличчя на фотографії повинно бути видно повністю і займати 30-36 мм від підборіддя до маківки;

– Обличчя на фотографії повинно бути добре освітленим;

– Фото повинно бути зроблене без сонцезахисних окулярів;

– Фото повинно бути зроблене без головного убору або інших предметів, що прикривають голову, окрім головних уборів, що мають обов`язковий релігійний характер;

– При носінні окулярів – додаткові вимоги: окуляри не повинні мати затемнені лінзи, не можуть бути присутні будь-які світлові ефекти; рамка окулярів не повинна прикривати очі.

4. ДЛЯ ВСІХ ТУРИСТІВ ОБОВ’ЯЗКОВА ДОВІДКА З БАНКУ ПРО СТАН КОШТІВ ТА ВИПИСКА ПО РУХУ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3-6 МІСЯЦІВ.

Важливо! Довідка з банку про стан рахунку без виписок про рух коштів не приймаються. На довідці з банку обов’язково має бути вказана дата відкриття рахунку. Залишок коштів на довідці з банку про стан коштів і на виписці по руху коштів має співпадати.

Депозитні і кредитні рахунки не підходять.

Залишок на рахунку має бути від 5000 грн на одну особу.

5. ДОКУМЕНТИ ПРО ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАЯВНИКА:

Для найманих працівників:

– оригінал довідки з місця роботи, яка містить наступну інформацію: дані заявника, дату прийняття на роботу, посаду, заробітну плату за останні шість місяців, а також контактні дані організації (повна адреса та стаціонарний номер телефону компанії). Довідка повинна містити інформацію, що робоче місце на час поїздки зберігається, а також фразу: “Довідка видана для подання за місцем вимоги”. Довідку підписує директор підприємства і бухгалтер. Додатково може знадобитись трудова книжка.

*Для заявників, які працюють у ФОПа без печатки в довідці з місця праці має бути зазначена інформація, що підприємство працює без печатки і додатково надати копії реєстраційних документів.

Для приватних підприємців:

– Нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію ПП або копія Виписки з Єдиного державного реєстру ПП;

– копія звітів СПД, що подаються в ДПІ за останній квартал (з відмітками про отриманні в ДПІ), якщо приватний підприємець подає звітність в електроному вигляді, тоді слід надати копії звіти + квитанцію №2 (підтвердження отримання звітів в ДПІ). Всі ці документи роздруковуються з системі електронної звітності.

– оригінал довідки на фірмовому бланку з податкової інспекції про доходи за останній звітний період.

Для пенсіонерів:

– Копія пенсійного посвідчення (оригінал пенсійного посвідчення потрібно мати при подачі);

– Довідка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців.

Для не працюючих осіб:

– письмове роз’яснення про трудове становище заявника, підписане особисто туристом. Додатково може бути надана копія трудової книги з попередніх офіційних місць працевлаштування.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:

1. Оригінал довідки з місця навчання (необхідно для подачі ОБОВ’ЯЗКОВО не взалежності від періоду року). Додатково може знадобитися студентська заліковка.

2. Копія студентського квитка.

3. НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки. Фінансувати може лише перше покоління: рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:

– Копію документа, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують;

– Копія українського паспорта спонсора;

– Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).

ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ:

1. Оригінал довідки з місця навчання (необхідно для подачі ОБОВ’ЯЗКОВО не взалежності від періоду року).

2. Копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами) матері і батька.

3. НОТАРІАЛЬНА заява про повне фінансування туристичної поїздки. Фінансувати може лише перше покоління: рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:

– Копію документа, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують;

– Копія українського паспорта спонсора;

– Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).

4. НОТАРІАЛЬНО завірена копія дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон, якщо дитина їде в тур у супроводі одного з батьків або у супроводі третьої особи.

– У нотаріальному дозволі обов’язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки (термін, на який виписується дозвіл для виїзду дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).

– Просимо НЕ передавати оригінал нотаріального дозволу, передавати лише нотаріально завірену копію.

Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону!

У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, ВОНО БУДЕ ПОДАНО В КОНСУЛЬСТВО РАЗОМ З ПОВНИМ ПАКЕТОМ ДОКУМЕНТІВ. ПРИ ПЕРЕТЕНІ КОРДОНУ В ВАС МАЄ БУТИ ЩЕ ОДИН ОРИГІНАЛ.

При відсутності 2 документів підтведжуючих фінансове збезпечення можна надати:

– Нотаріально завірену заяву про фінансування поїздки. Фінансувати може лише перше покоління: рідна матір / батько, сестра / брат, син / дочка. (термін, на який виписується фінансування дитини за кордон повинен включати: день перед початком туру і 16 днів після закінчення туру).:

– Копію документа, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують;

– Копія українського паспорта спонсора;

– Фінансове забезпечення на поїздку (обов’язково 2 документи, які підтверджують фінансове забезпечення).

6. Копія всіх сторінок закордонного паспорту.

7. Копія українського паспорту (всіх 16 сторінок), при подачі обов’язково мати оригінал.

Увага! Усі копії повинні бути чітко видно, не затемнені, без чорних смуг або інших дефектів, пов’язаних з роботою принтера. Обов’язково повинна бути чітко видна прописка. Якщо прописку видно погано, обов’язково просимо надавати ОРИГІНАЛ довідки з ЖЕКу про місце прописки

ДЛЯ ДІТЕЙ до 16 років: копія свідоцтва про народження.

8. СТРАХОВИЙ ПОЛІС (надає туроператор).

Медичне страхування для подорожуючих має відповідати таким вимогам:

– мінімальна сума покриття полісу медичного страхування – 30 000 Євро;

– поліс медичного страхування має покривати територію всіх країн-членів Шенгенської угоди;

– для оформлення візи необхідно мати медичне страхування, що покриває весь термін перебування у Шенгенському просторі + 15 днів з дня запланованого виїзду з Шенгенського простору;

– всі дані у полісі медичного страхування мають бути надруковані (виписані рукою не приймаються).

– страховий медичний поліс для подорожей повинен бути придбаний у країні громадянства/ проживання заявника;

– оригінал і копія полісу подається разом з візовою заявою.

9. Згода на обробку персональних даних (надає туроператор).

З «Везувій Тревел» дуже просто відвідати будь-яку країну світу. Ми пропонуємо весь пакет послуг і організуємо ваш відпочинок на найвищому рівні!!!

Розповісти в :
comments powered by HyperComments
preloader
Top